La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

La Banda del Surdo, a banda de presentar la seva proposta, també acostuma a treballar i col·laborar en produccions i espectacles d’altres companyies. En la història del grup cal destacar la seva participació en l’edició especial de Cap d’Any 1999 de l'espectacle Pomp Duck & Circumstance (Munic, Alemanya), produït pel Cirque du Soleil.

Altres col·laboracions remarcables són els vídeoespectacles Perpetrat i Ferroviatge, dirigits musicalment pel percussionista Enric Canada. Perpetrat s’ha presentat, entre d’altres, al Festival de Teatro de Valladolid, la Feria de Teatro de Donostia, la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega i al Theater Op de Markt-Dommelhof (Bèlgica).

Les percussions de La Banda del Surdo també es van sentir a l’espectacle Sonoterapia compartint protagonisme amb el rock electrònic de La Suite Mosquito, la fusió de músiques i els audiovisuals de Möondo i les sessions dels disk-jockeys D.J. Arom (Breakskarda), Rock Divas i Polritz D.J.

El grup també ha col·laborat en l’espectacle Naturalia e Artificialia de Studio Festi a la Villa Borghese de Roma (Itàlia); en els espectacles de Comediants Feliz cumpleaños Picasso inaugurant el Museo Picasso a Málaga o La Verbena de la Paloma al Festival Internacional Castell de Peralada, entre d’altres; o amb la companyia Plasticiens Volants inaugurant el Teatre-Auditori de Salou.

També han col·laborat amb la companyia d'espectacles aèris i de format vertical Deambulants, en la inauguració i jornada de portes obertes de l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

També han col·laborat amb La Fura dels Baus, en l'espectacle Shangai-London since 1870, una campanya de comunicació de Cutty Sark. 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook