La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Adrià López (Girona, 1987)

Ha format part de la banda dels Diables de Pere Botero on realitzava tasques de direcció musical, del grup de percussió africana Kassamba o Festinamus. Actualment també participa en l'espectacle infantil Músics a domicili.

Facebook Adrià López

Agnès Takahashi (Olot, 1981)

Actualment també forma part del grup Sambalé.

Albert Dondarza (Olot, 1982)

Músic multiinstrumentista (violí, cordes polsades i percussions, com a principals instruments) i ballarí. Actualment també forma part de Els Berros de la Cort, i participa en l'espectacle Naïf de Toti Toronell. Té una llarga experiència formant part de diverses formacions i companyies com La CIRCumstància, Clau de Lluna, Banshee, Factoria Mascaró, La Cobla Mínima, Ministrils del Rosselló, Orquestra Simfònica del CMMBQuartet de corda Vistes al Mar, Sambalé o La Criatura Verda entre d'altres.

Facebook Albert Dondarza

Aniol Miró (Girona, 1979)

Tasques de direcció musical del grup. Actualment és percussionista del grup The Patillas. Anteriorment ha tocat amb Gazpacho, Con dos cajones, Not Lasting i Kodjo Senyo. Exmembre de la banda de Els Diables de l’Onyar. Formava part de l’equip de percussionistes del videoespectacle Perpetrat.

Facebook Aniol Miró

Carla Aguilar (Girona, 1992)

Actualment també forma part i realitza tasques de dirección musical a PercuART i la banda dels Diables d’en Pere Botero. També és cantant, guitarrista i percussionista a The Blackiss.

Facebook Carla Aguilar

Dani Ortiz (Girona, 1975)

Actualment també col·labora en el projecte  de Els Berros de la Cort.  Exmembre de la banda de Els Diables de l’Onyar. Ha estat en el grup Escampillem on tocava la guitarra, va formar part del col·lectiu Möondo i ha col·laborat entre d'altres, amb Kodjo Senyo.

Dídac Sauret (Barcelona, 1982)

Percussionista i bateria. Actualment, també forma part del grup de rumba catalana Som Caliu, del grup La Moral Distreta i de la companyia Festinamus. Ha format part d'altres grups com La Sambé do Timbalé i Malakaton, entre d'altres.

Eduard Clemente (Barcelona, 1975)

Exmembre de la banda de Els Diables de l’Onyar. Formava part de l’equip de 21 percussionistes del videoespectacle Perpetrat. Ha estat en el grup F.P.B. on tocava la bateria.

Gerard Brugués (Girona, 1977)

Percussionista i guitarrista. Co-director artístic de l'espectacle Dukkun. Actualment es guitarrista del grup Savats. Anteriorment va formar part de grups com Not Lasting o Boc Gurú Special, i ha col·laborat amb Josep Thió, Berta, Carmen 113 o Kodjo Senyo entre d’altres.

Facebook Gerard Brugués

Isaac Rodríguez (Girona, 1987)

Percussionista i cantant. Actualment és director musical de la companyia Festinamus, membre del grup Percuter'S i canta amb The Manyacs. Ha format part de la Fal.lera GironinaLa Banda del Camaleó entre d’altres grups.

Facebook Isaac Rodríguez

Jes Padrosa (Olot, 1985)

Xanquera i ballarina. Actualment també forma part de Sambalé, i anteriorment havia estat a Pim Pam Pum Foc, i balladora a l’Esbart Olot.

Facebook Jes Padrosa

Laia Prat (Sta. Coloma de Farners, 1978)

Xanquera i ballarina. Com a coreògrafa i ballarina de dansa contemporània ha format part del col·lectiu Möondo.

Lu Arroyo (Vic, 1980)

Percussionista i ballarina, a La Banda del Surdo assumeix les tasques d'assessorament i direcció artística. Actualment toca amb Calvari Rumba i forma part de la Cia. Impàs. Ha format de la companyia Mayumana girant arreu del món amb l'espectacle Momentum  o de la Orchestra Fireluche, entre d'altres projectes.

Nuri Madí (Barcelona ,1986)

Actualment també forma part dels grups The Blackiss o Calvari Rumba. Com a percussionista ha format part de diversos grups, com Kassamba, Jamboree Gang, Companyia de dansa i percussió de Côte d’Ivoire, o Sambaleiros.

Facebook Nuri Madí

Olga Barrancos (Caravaca de la Cruz, 1973)

Actriu, cantant i xanquera. Actualment també és cantant d'Ibuprofeno Project i participa com a actriu en espectacles de Comediants entre d'altres grups. Ha treballat amb diverses companyies de teatre i música com La Fura dels Baus, L'Avalot, Cia. Toni Ton, Al Víctor, La Orquesta Surprise, Olga Barrancos y su Compañía Internacional de Danza, entre d'altres.

  

Olga Bernardo (Girona, 1985)

Actriu, cantant, xanquera i músic. Ha estat percussionista de Bloc Quilombo i cantant i teclista de Zuma. Actualment també forma part de Savats, col·labora com a corista amb Calaveras i participa en espectacles de Costuras Escénicas i Drakonia.

Facebook Olga Bernardo

Pau Oliver (Girona, 1981)

Tasques de direcció musical del grup. Actualment és bateria en la formació que acompanya a Tona Gafarot, i en diverses formacions de jazz. Ha tocat amb la banda de percussió Bloc Quilombo on feia les tasques de direcció musical, i amb The Blue Creped Jazz Band . Ha format part de la banda de Els Diables de l’Onyar. Acompanyament musical a Roger Costa-Pau en algun dels seus recitals de poesia.

Facebook Pau Oliver

Pol Figueres (Olot, 1981)

Percussionista i guitarrista. Ha format part de la banda de Toni Beiro i ha col·laborat amb Pim Pam Pum Foc. Actualment també toca amb The Blackiss i Sambalé.

Facebook Pol Figueres

Rosi Risco (Girona, 1993)

Percussionista, actualment també forma part de Percuart. Anteriorment havia tocat amb La Banda de Pere Botero i Xirois.

Sergi Corredera (Olot, 1980)

Percussionista i trompetista. A Galway –Irlanda- va formar part dels grups Sambarrada i The Kitchen Parties.

Facebook Sergi Corredera

Xènia Gasull (Castelló d’Empúries, 1980)

Actualment també participa en l'espectacle infantil Músics a domicili, en el grup de percussió africana Kassamba i és actriu i malabarista en els espectacles de Drakonia. Ha format part del dels Grallers de Castelló i dels Timbalers de la Revolta.

Facebook Xènia Gasull

Yago Delàs (Barcelona, 1976)

Percussionista i músicoterapeuta. Actualment forma part de Osam i de Bocs de Biterna. Anteriorment va estar en el grup de percussió africana Kassamba, i realitzava acompanyaments de percussió amb la companyia de dansa 2D1.

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook