La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

DUKKUN

Descàrrega

Dossier

A les portes del seu desè aniversari La Banda del Surdo crea un nou espectacle per traslladar a l’escenari dels teatres el so poderós de les percussions que han animat carrers i places d’arreu. Presenten Dukkun un nou espectacle de sala en format de concert que incorpora novetats importants respecte la trajectòria del grup en els espectacles de carrer.  

La percussió es manté com a principal protagonista però, per donar sortida a les inquietuds artístiques dels músics i el desig d'investigar nous formats pel grup, s’experimenta amb la introducció de melodies, veu i altres instruments. Per explorar nous universos sonors s’ha buscat la col·laboració d’altres músics, creant un repertori de temes que van des de la contundència d’un bloc de batucada a moments i climes més íntims. 

Una proposta creativa que parteix de la riquesa instrumental i les possibilitats sonores de la percussió per acostar-se a estils com el funk, el rock i la fusió amb els ritmes i les músiques d’arrel. Unint la força visceral dels timbals de carrer amb composicions reposades s’obre una caixa de música que conté tot tipus de sorpreses amb essència melòdica, missatge poètic i etiqueta pròpia, factoria de La Banda del Surdo.

Pels amants del ritme una bona dosi d'acció i percussió.

 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook