La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

Celebrem 10 anys al carrer!

03.11.2007
Actuació "clandestina" a Girona durant les Fires de Sant Narcís.

Aquesta temporada La Banda del Surdo fa 10 anys!

10 anys repartint música, festa i alegria per tot arreu. 10 anys de carrer, d’assaigs, d’escenaris, de quilòmetres i quilòmetres de carretera, de vivències i convivències.  

Entre músics i xanqueres, un total de 48 persones formen o han format part del grup en algun moment del trajecte. Durant aquests 10 anys hem realitzat més de 500 actuacions, participant amb gran èxit als principals festivals de música i teatre de carrer de Catalunya i la resta de l’Estat, i visitant altres països com França, Itàlia, Regne Unit, Suïssa, Bèlgica, Alemanya i Noruega.

També hem col·laborat en diferents projectes i espectacles amb altres companyies com el Cirque du Soleil, Comediants, Studio Festi, Deambulants, el Circ Cric de Tortell Poltrona, Plasticiens Volants, Sonoterapia (La Suite Mosquito, Möondo i Breakskarda Deejays) o Taller de Magnèsia. 

I per celebrar-ho al carrer, us convoquem a una actuació clandestina -per rememorar els inicis-   durant les Fires de Girona el dissabte 3 de novembre a les 19.30h al Cul de la Lleona.  T’apuntes? 

DISSABTE 3 de NOVEMBRE 2007, A LES 19.30h.
LLOC: Cul de la Lleona, GIRONA.

 

 

imatges

Foto de família del dinar de celebració dels 10 anys de La Banda del Surdo

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook