La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

Les percussions de La Banda del Surdo seran les encarregades d’obrir la Aste Nagusia de Donostia

9.08.2008
La companyia gironina prepara un espectacle especial i de gran format per donar el tret de sortida al tradicional “Cañonazo” que marca l'inici de les festes de Donostia.

La Banda del Surdo realitzarà el dissabte 9 d’agost un espectacle especial de gran format per obrir els actes de la Aste Nagusia (Semana Grande) de Donostia. L’espectacle tindrà lloc a l’Alderdi Eder, davant mateix de l’Ajuntament de la ciutat, a les 18.25h.

L’espectacle juga amb la idea del mar com un gran pont que connecta gent i cultures. Amb una posada en escena espectacular i festiva, el grup proposa un recorregut per diversos ritmes d’arreu del món, incorporant efectes especials de confeti i nous instruments de percussió que la companyia no utilitza habitualment en els seus espectacles de carrer. Per a aquesta ocasió especial, la companyia es reforça ampliant el nombre d’artistes a l’escenari -18 percussionistes i 4 xanqueres- i compta amb la col·laboració de dos txalapartaris que aporten la sonoritat de les percussions tradicionals basques. També hi participa la companyia d’efectes especials La Luciérnaga.

En finalitzar l’espectacle hi haurà el tradicional “Cañonazo” que dóna inici a les festes de la ciutat, que s’allargaran fins el dissabte 16 d’agost.

 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook