La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

La Bateria de Girona ja està en marxa

31.10.2008

Amb un multitudinari assaig al Parc de les Ribes del Ter el passat diumenge 12 d’octubre es va posar en marxa La Bateria de Girona, un projecte que vol reunir en una gran banda totes les persones de la ciutat vinculades activament al món de la percussió. 

Inspirada en els grans escoles de percussió del Brasil, la iniciativa de la bateria sorgeix de diversos membres de Bloc Quilombo i de La Banda del Surdo amb l’objectiu de crear un projecte conjunt amb la participació dels diferents grups de percussió gironins, professionals i amateurs, per tocar junts i preparar un repertori exclusiu per a aquesta gran formació, possibilitar coneixences i aprenentatges, intercanviar experiències, i sobretot fer accions musicals en una gran festa de la percussió. 

Els percussionistes de la Bateria de Girona provenen de grups com Bloc Quilombo, La Banda del Surdo, Festinamus, Xirois, Els Diables de l’Onyar o PercuArt.  

La presentació pública de la Bateria de Girona serà durant les Fires de Sant Narcís, el 31 d’octubre (Pl. del Vi, 19h) amb una gran cercavila dels diferents grups i una actuació conjunta amb els dos temes que de moment s’han preparat.

 

imatges

Assaig Assaig Assaig

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook