La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

Percussionante! al Festivalul International de Teatru de la Sibiu, a Romania.

04.06.2010
La companyia torna a Romania per presentar el seu espectacle de carrer en un dels festivals d’arts escèniques de referència a Europa.

La Banda del Surdo participarà els propers dies 4, 5 i 6 de juny en el Festival Internacional de Teatre de Sibiu (SITF) presentant el seu espectacle de carrer Percussionante!

L’any 2009 el grup va fer el seu debut a Romania actuant al B-FIT! Festival Internacional de teatre de carrer de Bucarest. Ara ha estat convidat a presentar-se a Sibiu, el festival d’arts escèniques més important de Romania i una de les cites de referència a Europa. 

El SITF és un gran festival de teatre, dansa, música i arts de carrer que es celebra a Sibiu, la tercera ciutat de Romania, entre el 28 de maig i el 6 de juny. El festival inclou en el seu programa artistes i companyies de més de 70 països i presenta 350 representacions en més de 60 escenaris. Alguns dels noms destacats presents en la propera edició són Odin Teatret (Dinamarca), una coproducció de Schauspielhaus Zürich (Suïssa) el Teatro Garibaldi di Palermo (Italia) i Bart Production dirigida per Peter Brook, el Deutsches Theater Berlin (Alemanya), la Transversal Theater Company (EUA -Holanda), Basement Theatre (Georgia), Yamanote Jijosha (Japó), Quanzhou Marionette Troupe (Xina), Motionhouse (Regne Unit) o la Cie. Transe Express (França).

 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook