La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

UP! SURDO nou espectacle

31.10.2010
La Banda del Surdo estrena un nou format de concert a les Fires de Sant Narcís de Girona.

La Banda del Surdo presenta UP! SURDO, un nou espectacle d’escenari que manté el protagonisme de la percussió i els ritmes d’arreu del món i incorpora el cant i la veu en una autèntica descàrrega de ritme i festa.

El grup ha estat treballant els últims mesos en un nou repertori per a aquest concert, sota la direcció de Pau Oliver i Aniol Miró i amb l’assessorament escènic de Lu Arroyo. Un nou projecte que alguns ja vau poder veure com arrancava amb una actuació a La Mirona de Salt el passat mes d’abril.  

Per acompanyar-se en aquesta gran nit d’estrena el grup ha buscat la complicitat dels No Water Please, completant així el cartell d’una nit de música amb propostes que tenen els seus orígens i el seu plantejament artístic en la música i els espectacles de carrer, però que presenten propostes de concert pensades per a escenaris. Els No Water Please són una fanfàrria parisina formada l’any 2001 per 7 músics (saxo, trombó, sousafon, trompeta, banjo i percussions) amb un groove implacable i una potent posada en escena. La banda utilitza el funk com a matèria prima de les seves composicions però sempre barrejat amb bones dosis de rock, ska o música llatina.  

La festa està assegurada. T'ho perdràs?

Diumenge 31 d’octubre, a les 23.30h
Escenari de la Copa (Barraques) Girona.

 

Amb el suport de:
Ajuntament de Girona
Casa de la Música Popular -La Mirona

 

imatges

UP! SURDO. Actuació a La Mirona (abril 2010) Foto: Jordi Renart

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook