La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

Propera actuació al festival Bardentreffen... tornem a Alemanya.

29.07.2011
La Banda del Surdo participarà al festival Bardentreffen de Nürnberg els dies 29 i 30 de juliol.

La nit de cap d’any de 1999 La Banda del Surdo actuava per primera vegada a Alemanya, amb una col·laboració molt especial en un espectacle produït pel Cirque du Soleil a la ciutat de Munich. 11 anys després tornem a presentar-nos a Alemanya.

La Banda del Surdo estarà actuant al festival Bardentreffen de Nürnberg els dies 29 i 30 de juliol. Bardentreffen és el festival de músiques del món gratuït i a l’aire lliure més gran d’Alemanya. Enguany celebra la seva 36èna edició, entre els dies 29 i 31 de juliol. L'entrada a totes les actuacions és gratuïta i s’espera una assistència de 200.000 espectadors.

Amb una programació diversa, però que en l’edició del 2011 posa el focus en l’escena musical a l’estat espanyol, el festival inclou propostes com Mercedes Peón, Las Migas (el darrer concert amb la cantant Sílvia Pérez Cruz), La Troba Kung-fú, Juan de Marcos’ Afro Cuban All Stars (Cuba), Aurelio & The Garifuna Soul Band (Honduras), Paula Morelenbaum (Brasil), Aynur (Turquia), The Coal Porters (Regne Unit), Stockholm Lisboa Project (Suècia/Portugal), Árstíðir (Islàndia) i moltíssims més.

El programa d’actuacions de La Banda del Surdo és el següent:
29/07.   17:45h Karolinenstrasse to Hauptmarkt (via Lorenzkirche)
30/07.   15:30h Insel Schütt to Hans-Sachs-Platz
30/07.   19:00h Karolinenstrasse to Troedelmarkt

Si esteu a prop, no us ho perdeu!

 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook