La Banda del Surdo

Percussions i espectacles de carrer

La Banda del Surdo

Notícies

725+1 Última parada. El darrer bolo de La Banda del Surdo!

16.04.2016
La banda s'acomiada de carrers, places i escenaris amb un darrer concert a La Mirona de Salt el 16 d'abril

16 d’abril. 725+1 Última parada. El darrer bolo de La Banda del Surdo!

Amigues, amics... volem anunciar-vos el nostre adéu de places, carrers i escenaris.

Després de 20 anys en actiu la gent de La Banda del Surdo sentim que ha arribat el moment de posar punt i final. Agraïm i celebrem (molt!) tot el que hem pogut viure i compartir aquests anys... molt més del que mai hauríem arribat a imaginar l’any 1996, quan encara formàvem part d’Els Diables de l’Onyar, i vam decidir iniciar aquesta aventura. Els bolos en llocs al·lucinants, la bona gent que hem trobat arreu, els llargs viatges, l’aprenentatge i l’experiència, la il·lusió en un projecte que s’anava fent entre totes, l’esforç i les hores de treball, les farres, l’amistat i els companys. Totes aquestes vivències són part del recorregut i quedaran per sempre en la nostra memòria.

Volem donar mil gràcies a tothom que ho ha fet possible: a tots els músics i artistasses –més de 65!- que en algun moment han format part de la banda, a tota la gent que quan calia ens ha donat un cop de mà, a les famílies i els amics, als programadors que ens han fet confiança, i sobretot a tota la gent que acompanyant-nos i ballant amb nosaltres ens han fet disfrutar al màxim i viure aquesta festa intensament.

La música i el ritme continuen, i cadascú de nosaltres seguirà bolcant tota la seva energia en molts altres projectes. Segur ens seguirem trobant.

I com que no sabem fer-ho d’una altra manera ens direm adéu tocant i ballant en una gran festa a La Mirona el 16 d’abril. Ens farà molta il·lusió que ens acompanyeu en aquest darrer bolo de comiat. També us convidem a portar el vostre instrument si us voleu afegir a tocar amb la banda un merengue frenètic, participatiu i multitudinari que clourà la festa. Vine a tocar l’últim tema de La Banda del Surdo!

Que el ritme no s’aturi! Popderoque riauyeah!

La Banda del Surdo
Girona, febrer de 2016

 

La Banda del Surdo © 2006
www.labandadelsurdo.net |

Afegeix La Banda del Surdo als marcadors

YouTube     MySpace     Facebook